Bilder från Danmark och lite!

Nu är vi hemma från Kalmar, eller vi har varit hemma typ i två timmar, men det är inte förens nu som jag har tid att skriva.
HIttade present till Jessica i kalmar iallafall och lite på Ikea (grytlappar, glas, ljus) och så handlade vi på citygross.
Sen när vi kom hem så skulle vi ställa in allt i kylen, när jag öppnar kylskåpet möts jag av ett kaos. Så var tvungen att ta ut allt som var där inne och städa ur den, fan vad äckligt!
Nåväl, efter allt var inpackat så var det bara till att börja diska och städa. Så nu är man äntligen klar, det ändå som ska göras är sovrummet där nya lakan ska i sängen, men just nu vädras det där inne så jag gör det sen!

Jaha, Danmarksresan då! Ja det var hur skönt som helst att komma iväg. Att få slappa och bara ta det lugnt var verkligen något jag behövde! Vi packade in oss i bilen på lördagsmorgongen och var framme på stället runt halv fem-fem tror jag. Lägenheten var hur fin som helst, glömde dock ta kort på den, förutom badrummet. Men den var hur härlig som helst och vi hade en härlig utsikt på båtarna som låg i hamn!
Vi gjorde inte så mycket första dagen utan åt och sen somnade vi i stort sett!
Vi har varit uppe tidigt de flesta morrnar och två gånger har vi tagit en morgonpromenad genom en fantastisk bokskog (tror det var bok?), löven var gula/orange och det var hur fint som helst.
Jag vet inte riktigt vad jag mer ska berätta, vi var inte på så många utflykter, utan vi var mest på stan och så. Men det är skönt det också att inte göra något speciellt utan bara.... vara.

Fast ett av de lite mer roliga sakerna var när jag, Mattias, Jessica, Rasmus och Filip var på puben, så kom det fram en full dansk och började prata och ingen forstod vad han sa.. så han började att prata engelska och mattias ska göra ett tappert försök att fråga vad han vill "what do???" och ser frågande ut. Det låter inte särskilt roligt, men fan vad kul det var. Mattias trodde han var asbra på engelska så kommer bara "what do" ut ur munnen på honom.

Aja hur som helst så har det varit helt underbara dagar i Danmark, vi har bubblat ett par gånger, fan vad härligt det var. Bastun testade vi också, dock inte så länge, utan vi bara satte på den när vi bubblat för att torka till lite.
Det har blivit mycket kortspel och sådär, jag har lärt mig en ny patians (som jag förövrigt klarade redan första dagen!!).
Jag hoppas det blir en resa nästa år också, men ingen som vet, det kan hända mycket på 1 år (typ jobb och så).

Nu kommer lite bilder:



Sådär, de två bilderna överst, vi bodde i de röda husen som man ser!

Nehe, nu ska jag tända lite ljus, snart kommer Linnea på besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0