Renovering!

Åh vad jag är sugen på att renovera badrummet. Fan att man inte är miljonär.
Vårt badrum är hur fult som helst, alltså seriöst, det är nog ett av det fulaste badrummen jag sett.
Jag vill lägga in nytt golv, kakla om / måla om, sätta in en ny dusch, ny toalett, nytt handfat och något fint skåp under handfatet. Ah det är mycket jag vill göra. Men badrummet är nog nästa projekt tror jag, eller kanske hallen. Vi/jag önskar oss ju tapeter eller presentkort på tapeter till julklapp, kanske man kan önska sig något som har med badrummet och göra också? aja, får se vad baby säger.

Jag är helt slut, inte konstigt när jag jobbat sex dagar i rad (guud vad jag tjatar). Men det blir pengar, vilket man alltid är i behov av (och speciellt om man vill göra om).
Det tråkiga är att man inte kunnat lägga undan några pengar från sommaren, eftersom jag fått betala allt när Mattias inte haft något jobb. Och har man mer pengar än förut så är det klart man lyxar till det lite extra. Det är inte bra att vara efterklok. Men när vi båda får jobb, så ska vi ju nartuligtvis betala hälften var och då kan man ju lägga undan lite.

Nu börjar jag bli hungrig, vet inte riktigt vad jag ska äta. Det är så tråkigt att laga mat till sig själv, så tror jag tar något lätt bara. Typ bryta (norrländskt) eller något och en smörgås. Ja så får det blir.
Men först ska jag snacka lite skit med Nina! :)

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: caroline-fisk

jag tycker om erat badrum :S det har jag alltid tänkt på när jag varit där "gud vad mysigt det är här inne"

2008-10-13 @ 16:16:17
URL: http://carrisparris.blogg.se/
Postat av: caroline

haha men det ÄR ju det :) :)

2008-10-13 @ 16:39:57
URL: http://carrisparris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0