Inte många dagar kvar *pirrpirr* :)

18 dagar kvar till studenten!

Det pirrar verkligen i magen när man tänker på att om 18 dagar är min gymnasitid slut, endast 18 dagar kvar, det är helt sjukt. Jag drömde om studenten inatt och när jag vaknade upp hade jag såndär härlig känsla i magen ni vet? Dock drömde jag att det var värsta snöovädret, men ändå. Jag vet inte vad jag ska skriva längre, jag blir helt mållös och magen pirrar förfullt, så jag tror jag lägger ner studentsnacket, iallafall för idag! :)

Skoldagen gick fort idag, kändes inte som vi gjorde allt för mycket. Var även på ett "möte" idag om komvux, studievägledaren snackade om olika kurser och såvidare som man kan läsa. Men för min del blir det att läsa upp mitt matte b betyg, ifall jag någon gång blir sugen på att läsa vidare till något, haha! :)
Efter det gick jag hem och la mig i soffan och somnade till en stund tills Hannah ringde och vi hade ett balsnack. Sedan åt vi och sen har vi inte gjort allt för mycket, jag känner mig verkligen supertrött och mattias känner nog detsamma.
Förresten vet ni vad mattias gjorde för något galet inatt? Han vaknade runt 04,00 tiden och kunde inte somna om, så han gick upp och tömde kattlådan och sådär, sen la han sig, haha hur sjukt är inte det? hahah!

Aja, jag har egentligen inte så mycket mer att säga, så godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0