She's back

Hej på er alla där ute, vad gör ni en Söndagsdag som denna?

Själv så har jag i princip inte gjort ett dugg, varit på Öb & kvantum och handlat diverse saker, annars har dagen bestått av säng, soffa, tv.. typ?!
Har varit ledig hela helgen fre-sön, denna ledighet har spenderats vid high chapparall? (stavning?), åkte dit i torsdags eftermiddag och hem på lördag förmiddag. Var riktigt skönt att komma iväg en sväng, lämna nybro bara för ett tag. Dock var det kanske inte riktigt min grej väl inne på HC, men ändå, jag/vi fick ju komma bort. Billigt boende var det också, eftersom ingen var där när vi skulle köra iväg (var ingen där under hela helgen verkar det som), så åkte vi utan att betala. Vad ska man göra liksom? (:

Nu såhär framåt kvällskanten har jag funderingar på att börja städa och dona, för det kommer inte hinnas med i veckan, eller jo det kommer ju säkert hinnas med, men jag kommer vara alldels för trött för att ens tänka tanken på att verkligen städa. Därför funderar jag på att alldels strax plocka iordning, dammsuga, byta sängkläder, diska och hänga upp tavlorna vid köpte i Paris.
Som sagt kommer jag vara helt slutkörd resten av veckan, eftersom jag jobbar mån,tis,ond,fre,lör,sön, alltså bara torsdag ledig, puhh, ser nu att jag även jobbar måndagen också, sen ledig två dagar. Men det ska nog gå. Kommer bli en fin lön senare, man får se det på det sättet! (:
Imorgon är det sista juni och jag ska lämna in lönelappen, så jag får lite lön nu i juli (dock kommer den inte var hög eftersom jag inte jobbat sådär jätte mycket, men ett par tusen iallafall). .

Nehe, nu ska jag sätta igång med min städning, så jag blir klar någon gång, efter städning blir det mat och film och efter detta en tidig kväll eftersom jag börjar vid 07,00 imorgon! Jeeej! Hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0