This life..

19 Januari 2008, lördag.

Jag vet inte, men det känns som något är fel, jag har någon konstig känsla i magen som säger att något har hänt eller något är fel, kan dock inte sätta fingret på vad det kan vara eller vem det kan handla om.
Jag hatar att ha en sån känsla, för jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen då, hur jag ska göra för att inse vad som är felet. I hate this shit!

Det gick ganska bra att sova inatt iallafall, hade ju sprutat Mattias parfym på min tröja så jag på sätt och vis sov med honom iallafall så det gick bra. Dock vaknade jag flera gånger av någonting, säkert mina helt sjuka drömmar jag hade inatt. Jag lovar de var så sjuka att jag inte kommer att ta upp de här.. Men ibland undrar man hur det hade varit om det hade varit så som det var i drömmen. Men jag ska inte undra, det blir bara fel då!

Vaknade runt tio tiden och gick då upp, läste igenom tidningen från torsdags och läste noggrant igenom detta med "tito" eller vad han heter. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro i de målet, men varför skulle barnflickan ljuga om våldtäkt? det är väl bland det hemskaste sakerna man kan ljuga om? att säga att någon har våldtagit än fast det inte är sant. Då är man ju totalt dum i huvet, enligt min åsikt.
Men sen att han kollapsade så, det känns lite som om han inte har gjort något, för varför skulle han annars kollapsa? hm, jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men det är ju inte jag som dömmer och tur är väl det! :)

Dagens om kommer vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka plugga lite iallafall, sen får vi se.
Har inte så stor ork till att göra något speciellt.. det blåser här så att ta sig ut och gå en promenad är inget jag föredrar. Så jag stannar hellre inne idag och gör något vettigt, som att plugga en aning.

Aja, snart ringer väl Mattias och undrar hur han ska göra, han ska nämligen tvätta idag :)
Men jag tror nog att det kommer gå bra! Det är bra att han får tvätta lite också, annars kommer jag alltid få tvätta i hela mitt liv, moha och det vill jag inte!

Ha det bra, vi hörs nog senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0