Oh that's right!

31 Januari 2008, torsdag.

Idag var det sista dagen man är i skolan på drygt 2 månader, både skönt och lite jobbigt. Men två månader går fort, snart sitter vi bakom bänkarna på lektionerna och klagar! :)
Skolan idag var ganska lång och jobbig, jag har ont i halsen men bra som jag är gick jag ändå.
Körde vid 10,15, gick inge vidare idag faktiskt, men beror på att jag inte hade huvudet på rätt plats och hostade och allt som hörtill, men har iallafall beställt fler körlektioner, bra bra!
På svenskan skulle vi spela teater, ingen var vidare seriös, så ingen hade inlevelse, läste direkt ur pappret och satt vid bänkarna, så duktiga är vi! (:
Naturkunskapen var som vanligt seeeg, att han bara orkar? Trots att han inte hade något att prata om så pratade han på bara för att hålla oss tills vi slutade, vilken gubbe. puuh!
Sen var det sista engelska och där hade vi prov, vilket gick? ehm bra?! haha.
Läste igenom igår litegrann men det var så tråkigt så man orkade inte, palla läsa om classica gubbar liksom?

Aja, ska strax börja städa lite, eller iallafall dammsuga och dona lite, skulle gjort det precis när jag kom hem men fick så ont i magen att jag inte stå raklång, det högg och högg, så jag la mig och kollade på vänner.
Sen har vi ätit och nu har klockan helt enkelt runnig iväg, men ska städa lite mer noggrant imorgon, funderar på att möblera om i vardagsrummet, ja vi får la se.
Ska förövirg förbi skolan imorgon på möte med Stefan så får träffa Linnea en stund också. Ett tag sen man såg henne! :)

Aja, ska se om jag ska ta mig en glass och kyla halsen innan jag börjar med dammsugningen o liknande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0