My hair is blond

16 Januari 2008, onsdag.

Snacka om att jag är helt slutkörd! Även om jag fick en liten sovmorgon idag så kan man inte påstå att jag har vilat ut för det.
Eftersom jag åkte in till kalmar vid 10,41 så var jag inte i skolan, vilket ändå var rätt skönt.
Väl i Kalmar möttes jag upp av Stina & Merita. Eftersom de idag skulle färga håret blev det de och jag blev mer än nöjd med resultat, de färgade det rött med svarta slingor i...
eller inte (: det blev blondare och med en massa slingor i, mörkt & ljus och jag blev väldigt nöjd.
Vi åkte hem vid halv fem och jag var helt slut när jag kom hem.
Jag hade så fruktansvärt ont i huvet eftersom jag på hela dagen druckit en youghurt, så mitt humör började skena iväg. Men väl hemma blev det en köttbit med lite klyftpotatis, det var verkligen gutt! Sedan dess har vi kollat på vänner och nyss satte jag på datorn, vilket egentligen var dumt av mig. Jag hade behövt plugga!
Men iallafall.. Stina & Jag bestämde iallafall att min frisyr ska göras av henna på balen eftersom vi sagt det ganska länge, så nu är det iallafall fastställt. Det är tur att de inte har balen samtidigt för då hade det blivit jobbigt, för jag vill ha Stina, för hon är duktig! :)

På tal om annat, har inte pluggat ett dugg på relgionsprovet vi har imorgon. Tänkte göra det när jag kom hem, men all min energi försvann. Så ska sätta mig i köket snart och kolla igenom det. Puh!

Förresten, idag fick jag ett sms av Rebecca. Hon & Pontus åkte ju till Thailand igår och de var jätte fint och de skulle precis lägga sig! fasen jag vill också till Thailand.
Men idag är det exakt 1 månad kvar tills jag ska till Gran canaria! Det ni! :)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0