i'm sorry, this illusion

17 Januari 2008, torsdag.

Ska börja med att det faktiskt gick bra på provet vi hade idag. Skrev på precis allt och det är inte ofta! :) Men detta ämne var inte så himla svårt faktiskt.
Dagen har annars varit skit seg, funderade många gånger på att gå hem, men något stoppade mig?
och jag har nu insett mitt stora misstag, jag var nästan (nästan) klar med mitt naturkunskaparbete, så orkade jag inte göra mer på lektionen, tänkte finslipa de sista här hemma. Skickar det till min mejl, men innan så läser jag igenom gamla mejl som jag fått och visade upp de roliga för Mimmi.
Nu till min förvånig har jag ju inte skickat det..... och jag sparade det inte på datorn i skolan.
Snacka om att man blir trött på sig själv ibland! Så nu får jag göra om det, men det var väl menat att bli så liksom! ;)
Imorgon åker jag till mamma för att spendera helgen där.
När vi ändå är i linköping imorgon så ska vi kolla balklänning på Partyworld och så ska vi åka till Ikea! Får se om vi går i någon mer affär, vi får se.
Jag har tänkt mig att plugga järnet nu när jag är hos mamma, plugga in allt som jag ligger efter i (inte så mycket som det låter). Så man slipper ha det efter sig efter APUN!

Idag var det prat om Norge igen och jag är sugen fast ändå inte. Hur kul skulle det inte vara liksom?
Det skulle vara så himla kul att åka dit och jobba och bo på hotell med pool och få hotellfrukost varje dag.
Men att vara utan mattias i 2 veckor, det är så lång tid + att jag isåfall kommer vara hemma typ 1 vecka (ska ju till Gran Canaria) och sen åker man till Norge, så det skulle vara kämpigt.
Men kanske även bra, inte för att vi har det dåligt, men sånt sägs vällv vara bra för förhållande?
Eller kanske bara för de som har de dåligt? äsch jag vet inte.
Ska iallafall ta mig en riktigt funderare, han säger inte så mycket, tror inte att han vill att jag ska åka, men det är ändå min utbildning. Men vi får se helt enkelt. Ska klura på det!

För en stund sen åt vi mat, supergod mat! Kötbullar potatis och sås, hemlagat! Åh jag älskar verkligen mattias mat (när det blir gott;).. Känns som om jag inte ska äta på flera år nu, helt proppmätt!

Förresten jag har bränt mig på tungan, det gör ont. Den där jäkla chockladen jag drack på Engelskan var het och då menar jag verkligen superhet. Ajj!

Aja, ska krypa ner hos min älskling nu, jag vet att det kommer vara jobbigt utan honom i 3 dagar. Fasen tror jag struntar i  Norge iallafall?

Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0