Friday, Im in love.

18 Januari 2008, fredag.

Så har jag kommit upp till mamma efter dryga 4 timmar i bussen. Iofs för jag själv fram till vimmerby typ så jag hann sova en bra stund innan massa folk kom och började störa.
Väl i vimmerby klev det på en grabb på drygt 15-16 år och jag lovar jag har aldrig mött en sån töntig människa i hela mitt liv, det går inte att beskrivas utan måste upplevas!
Han såg ut som den där snubben i bonde söker fru, Fredrik? hette han så?

Men jag kom iallafall till Linköping hel och hungrig. Vi åkte direkt till Ikea, där jag handlade (okej mamma betalade) en lampa och ett nytt täcke! Eftersom mitt täcke nu är helt värdelöst, värmer inte så speciellt bra.
Efter Ikea åkte vi till Partyworld (www.partyworld.se) där vi kollade på balklänningar, jag fastnade för den första jag provade, så nu är balklänning inköpt! Såååå glaaad, den var så fin.. enkel fast ändå puffig ;) hihi!
Ni får helt enkelt vänta tills balen och kort som kommer på hur den ser ut!
Så nu är det Mattias saker som ska fixas, sen är vi klara. Men skor och sånt får man se hur det blir med det.. det behövs kanske inte just nu.
Men klänningen behövs sys in lite & sys upp litegrann, men inga stora saker att göra liksom! :)

Ikväll ska vi äta krätor.. oh jag längtar, jag älskar kräftor! Det är det bästa som finns! Ska trycka i mig flera stycken så jag inte vill äta det på länge! :) haha!

Ska snart slå en pling till min kära älskling och prata lite med honom, vet inte riktigt vad han skulle hitta på ikväll, men lär ju bli John eller Danne om jag känner honom rätt.
Åh kommer bli jobbigt att sova utan honom i ett par nätter, men det går!
Inatt/imorse så var han så söt och så gosen och bara ahh, jag älskar honom verkligen.
Det är vi, han & jag och så ska det vara, alltid!

Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0