Utgång lördag? Yeah!

27 Februari 2008, onsdag.

Jag var faktiskt uppe i hyffsad tid idag, dock tyckte Mattias att jag kunde gått upp samtidigt som honom runt kvart över åtta, så jag kommer tidigt i säng ikväll och kan sova.
Jag gillade idén igår kväll innan jag somnade, men idag på morgonen lät den inte lika rolig.

Var ner till skolan en sväng förut för att prata med Kerstin om min praktikplats och sånt där, men efter att ha väntat i över en timme säger Lena att Kerstin inte kommer tillbaka förens senare i eftermiddag (KANSKE), så jag skulle ringa runt fyra tiden och höra om hon var kvar, annars får jag pallra mig dit imorgon innan praktiken!
När jag satt i skolan och väntade kände jag att jag faktiskt saknade det litegranna, seriöst så är jag hellre i skolan än på praktik, visst praktiken är bra, men känns så flummig på något sett.

Funderar på att kolla in kylen för diverse saker, börjar känna mig hungrig och funderar på att äta lite lunch, men om jag känner mig rätt blir det nog en risifrutti samt en smörgås, haha! :)
Får vänta med mat tills mattias kommer hem från skolan, undra vad vi ska laga idag, höm! :)

Jag har funderar lite på sommarjobb och funderar på att söka på almen (eller har redan sökt, men inget svar), men hade tänkt att jobba natten istället, så får man lite mer fritid. Jag & Jenny pratade lite smått om det, för hon funderade också på att göra det. Men man skulle ju helst ha körkort (vilket jag hoppas att jag har då!), så vi får se, ska ringa nu någon dag och höra lite.

Just nu pratar jag med Rebecca på msn och funderar på om vi ska dra ut på lördag.
Hon skulle till Alstermo och hennes bror ville att hon skulle med till palace så hon undrar om jag vill med.
Jag är nog lite sugen på det faktiskt, var så länge sen man festade till det och ännu längre sen man festade med Rebecca! :) wiie! Ja det blir nog utgång på lördag, för jag har lite pengar till det också, så ännu bättre!
Dock är det 20-års gräns, men det löser sig! :)

Nehe, magen skriker efter mat. Hejsvejs!

jag & Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0