Växjö med Helen!

Godkväll mina vänner.

Ska alldels strax sätta på andra avenyn och kika, lär bli ett par avsnitt, för det är inget bra på tv & mattias kommer inte hem förens vid nio tiden. Men andra avenyn är bra och jag har ju börjat kolla från början så man förstår hur allt hänger ihop. (:

Inatt sov som sagt Linnea här, vilket var bra, både hon och jag fick en god natts sömn, vilket jag tror vi behövde. Vi kollade på DH självklart och efter det var vi typ trötta så vi gick och la oss runt halv elva tiden. Men kunde nog inte somna förens halv tolv, tolv -  eftersom vi snackar!! :)

Skoldagen var härligt kort, började vid 10.05 och slutade 11,30. Efter skolan åkte jag och Helen in till växjö, för Helen skulle hitta sig ett par skor och studentklänning. Jag hade också tänkt kolla litegrann, men mamma kunde inte sätta in pengar för hennes dator hade virus så hon kom inte in. Så jag fick nöja mig med att vara smakråd, men det fick ju bra det med. Helen hittade en superfin studenklänning. Som vanligt när vi är i växjö blev det kinamat - mums, det var verkligen supergott! Var så länge sen jag åt det!
När vi skulle åka vidare skulle vi till skopunkten, men det gick inte så bra, vi körde vilse och körde helt fel, så Helen blev förbannad och vi körde hem, haha! För att plåstra om såren så åkte vi till skokällan och kollade skor, men hittade dock inget. Men det blev en trevlig dag iallafall! (:

När helen släppt av mig här hemma ringde jag mattias och frågade om han ville ha något speciellt när han kom hem, eftersom jag hade tänkt att åka till kvantum och handla gravljus. Men han var på mcdonalds så han var inte alls sugen på något. Men åkte iallafall till kvantum (och parkeringen gick jätte bra Helen;) och köpte då som sagt gravljus dessutom var jag snäll och köpa två öl till mattias, haha, man kan ju hoppas att han blir lite glad av det ialalfall! ;)

Nehe, nu ska jag hämta lokan, sedan sätta på AA.
Förresten, jäkla skit hockey, nu har jag inte sett grey's på två veckor, jag blir ledsen!

Kommentarer
Postat av: helen

haha härligt att parkeringen gick bra:D:D de kunde inte gå sämre än va de gick för mig iaf:D

2008-04-16 @ 22:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0