Uppsatsskrivning svenska B.

hallå hallå!

Det ser ut att vara härligt väder ute idag, härligt! Men det kommer man ju inte få njuta av så himla mycket eftersom vi idag har uppsats i svenska B som ligger på 5 timmar. Innerst inne hade jag hoppats på att det skulle regnat idag, så man slapp må psykiskt dåligt när man kollar ut och inser att man inte kan gå ut på flera timmar.
Men nu är det som det är och det är väl bra för alla andra att det är fint väder? (: haha

Som sagt har vi uppsatsskrivning idag som börjar vid 11.15, men innan ska vi ha klassråd och prata om studenten, för det börjar närma sig väldigt mycket. Ska väl antagligen prata om vad vi ska ha för låt när vi springer ut, champangefrukosten och liknande. Åh vad jag ser framemot denna student!! :)

När jag är klar med uppsatsen ska jag ta mig hemåt och plugga, för imorgon har vi prov i socialpsykiatri, men det är ganska lätt och roligt att läsa om, så det gör inte så mycket faktiskt! Ska försöka sätta mig ute någonstans i solen och läsa, det hade varit mycket bättre än att sitta inne om det är så fint väder ute, eller hur?

Ojoj, tiden börjar rulla iväg, börjar vid 10.15 idag, så måste strax fixa iordning frukost och sedan göra mig lite iordning.  Så hejsejs så länge!

Kommentarer
Postat av: caroline

vi har världens töntigaste låt när vi ska springa ut, men sån är min klass =)

2008-04-23 @ 13:04:55
URL: http://wellyouknowme.blogg.se
Postat av: caroline

vi har världens töntigaste låt när vi ska springa ut, men sån är min klass =)

2008-04-23 @ 13:05:12
URL: http://wellyouknowme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0