Studentsnack, sol & värme

Hallihallå i sommarvärmen!

Först måste jag bara rätta ett fel i förra inlägget; uppsatsen var inte i 5 timmar, jag vet inte vad jag fått det ifrån liksom?
Aja hur som helst så skrevs den idag och jag vet inte riktigt hur det gick, kändes inte ett dugg bra. Började skriva om en grej, men när jag skrivit ett helt ark kom jag inte på mer och kände att jag skulle  byta, så jag bytte ämne och tog något annat istället, som kändes lite bättre! Vi får väl se hur det går iallafall!

Håller nu på att tvätta, som tur var hade ingen tagit tiden jag avbokade igår.
Jag trodde att uppsatsskrivningen skulle ta längre tid än vad den tog, därför avbokade jag min tvättid igår, men när jag kom hem insåg jag att jag visst skulle hinna. Men till råga på allt hade jag inget tvättmedel så fick åka och handla det. Så nu är tvätten ingång, känns bra! Ska snart städa lite och diska och senare sätta mig med socialpsykiatrin och plugga lite grann. Jag vet inte om det är för kallt för att sitta i skuggan? Man vill ju sitta ute i detta vädret, men vi har ju ingen sol på balkongen, vi får se helt enkelt!

Åh vad jag längtar till helgen då det ska festas med både den ena och andra roliga personen. Men pricket över i:et är ju att festa med Caroline, vilket känns sjukt länge sen, därför ser jag framemot denna dag ännu mer.
Vi ska grilla lite innan (om vädret tillåter) och sedan blir det nog ner på stan och sen fest här hemma hos oss. :)

Förresten, idag på klassrådet snackade vi om studenten, fattar ni hur nära det är? jag rös verkligen när vi pratade om hur vi skulle göra på morgongen. Jag menar tänk sen när vi sitter i vårt klassrum och väntar på att få gå ut, alltså shit vilken känsla! Vi har ju sån jäkla utsikt också, åh nu sitter jag här och ryser igen. Gaaah!! Bäst att sluta innan jag får nervsammanbrott!

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Caroline

jag sitter och tittar på massa studentkort på folk just nu faktiskt, man blir ännu mera peppad då :D kommer bli helt galet kul =P på lördag blir det party : ) pussis

2008-04-23 @ 15:31:18
URL: http://wellyouknowme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0