Skolarbete!

Sitter just nu och väntar på att linnea ska komma förbi så vi kan gå till skolan ytterliggare en gång och skriva klart projektarbetet. Vi var duktiga och var där vid 08.00 idag på morgonen och började skriva så nu ska vi bara ordna med bilder och framsida och sedan lämna in. Linnea är därför hemma och ordnar med bilderna (eftersom vi inte kunde föra över de i skolan) så snart ska vi dra oss tillbaka till skolan.

Pratade med min lärare förut och förmodligen blir det som jag har tänkt mig, jag vet inte riktigt hur det kommer bli när jag väl står där framme och berättar, men det ska nog gå bra. Det ger ju en bild över att det faktiskt finns sånt här i närheten av oss alla, fast vi kanske inte har en aning om det. Så det känns bra, fast ändå ganska läskigt, eftersom jag aldrig tidigare har berättat om detta. Men jag tror att det kommer att gå bra, jag hoppas på det iallafall!
Förresten är jag så sjuukt hungrig nu att jag vill att linnea ska sätta sig på cykeln så vi kan komma till skolan och äta och göra klart allt.
Åh nu fick jag ett sms att jag skulle gå ut, så lika bra att göra det.

Skriver mer sen! Puss!

Kommentarer
Postat av: cärlinwellyouk

vad ska du berätta om fisken?

2008-04-11 @ 11:02:29
URL: http://wellyouknowme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0