En härlig onsdag.

Egentligen borde jag inte sitta här, utan laga lite mat, diska och städa litegrann, men jag har ingen ork till det.
Jag väntar nog med maten tills mattias kommer hem vid fyra och diskar därefter, haha.

Skolan idag gick fort, men inte så konstigt när vi börjde kvart över tio och slutade halv tolv. Sånna dagar borde de vara hela tiden. Försökte även byta kurs, men det gick inte och jag blev lite ledsen faktiskt.
Hade tänkt byta från räddningskursen till social omsorg. Men tydligen hade socail omsorg gruppen redan börjat med den kursen vid jul. Så det är ju bara att stå ut med räddningstjänsten, men det går nog ändå!

just nu skulle jag kunna lägga mig och sova ett par timmar, men ska nog försöka undvika det eftersom jag då inte kommer kunna somna ikväll och eftersom älskling lägger sig tidigt nu när han har praktik får jag ju också göra det (varför? jo för han vill väl att jag ska lägga mig samtigit och jag vill väl lägga mig samtidigt som honom?:)

Men för att fördriva tiden lite får jag väl ta tag i städandet lite iallafall, hänga upp kläderna från helgens tvättning (haha) och dammsuga lite och kanske byta duk ute i vardagsrummet. KANSKE möblera om lite? haha, ja man kan ju alltid drömma. :)

Förresten fick jag mig inget te igårkväll, för när jag skrivit klart bloggen ville mattias sova och jag ville inte sitta själva och dricka te i soffan, så jag struntade i det och la mig och lyssnade på Asyl istället, sjukt bra! :)

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0