Ett ovanligt långt inlägg om egentligen ingenting! :)

Och även denna dagen har rusat förbi, väldigt fort! har inte gjort så himla mycket, rensat ut lite gamla kläder och sådär, inte blivit så mycket mer, ska nog ta tag i det imorgon eller söndag, vi får se.
Idag har vi även blivit ägare till lägenheten på Göljemålagatan (: Eller åtminstone Mattias eftersom han skrev på kontrakten, det känns verkligen super bra och jag längtar tills vi börjar flytta och får allt iordning, åhh det kommer bli så kul! :) Hela området verkar superbra och hyresvärden var topp, mycket trevlig och så. Dessutom får vi utnyttja solarium och vem tackar inte nej till det? :) Så det kommer nog att solas endel för man hoppas! :) Lite brunare göra ju faktiskt inget! :) Så nu är det bara att städa ur lägenheten åka på semester och sen är det bara att flytta! :):):)

Imorgon är det kalas i orrefors, Jessica fyller 16 år 1 November så imorgon blir det lite till att fira henne.
Så då kommer vi spendera stora delar av dagen i orrefors vilket är ganska mysigt faktiskt. Jag gillar orrefors, det är en mysig liten.. hmm by? :) haha samhälle är nog rätt ord för det! :) Men iallafall det är ett mysig samhälle, som man kan spendera ett par timmar i! :) hihi.

Förresten var jag och mattias nere på stan en sväng i eftermiddags, var inne på lindex och handlade lite leggins och strumpbyxor och lite strumpor, en rejäl summa pengar (för en fattig student) blev jag av med, men vadå? jag vill ju inte frysa om mina stackars små ben & fötter när vi åker till Danmark (eftersom de mesta som jag har i min garderob består utav tunikor och klänningar är det de mesta jag kör på, jag har blivit en person som inte gillar jeans för fem öre, hmm). 

idag har Mamma & P-G åkt mot Miami för att vara på lite semester, dock är det ingen direkt vanlig semester eftersom de är i miami för att gå på olika kurser inom STR (tror jag det heter), iallafall genom trafikskolan. De har inte behövt betala själva, säkerligen har det lagt någon peng på nått, men själva resan är nog gratis. 
De ska åka typ världens största båt (enligt mig), med typ 13 däck och ishall och spa och bassänger och jag vet inte allt, de ska iallafall åka med den genom karibien, åhh jag vill också, man kanske ska satsa på att bli trafiklärare? eller kanske bara kontorska (heter det så?). Aja nog om det. 
Förresten så skickade de iväg min lillebror till Skellefteå över höstlovet, dit skulle jag också vilja åka. 

Ikväll har vi tittat på idol och jag hoppas verkligen att Sam åker ut, han är så totalt värdelös tycker jag. Förra fredagen blev jag så chockad att han inte ens hängde löst, vad är det här? 
Ikväll fick Daniel mig att gråta genom att sjunga den fina låten till sin pappa, mycekt starkt utav honom tycker jag!

Förresten vet ni vad? Jag har faktiskt tagit tag i körskolan igen.. wiie. har varit och hämtat mitt användarnamn och så har jag beställt körlektion, den 19/11 (har jag för mig, haha). Ska dit på måndag och sätta mig vid datorerna och plugga, plugga plugga. För nu är jag pepp på körkortet igen! (: 

P.s Idag är ligger våran lägenhet ute på Nbab:s hemsida, hoppas någon vill ha den så vi slipper betala dubbla hyror. D.s 

Hejsvejs!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0