9 Oktober 2007

Jag känner mig som typ.. askungen?! Städar och tvättar och lagar mat och allt som finns att göra, men ändå blir det aldrig rent? Vem är egentligen mina elaka styvsystrar som stökar ner? är det Mattias och katterna? hmm ibland börjar jag faktiskt undra. Som sagt så tvättar jag och städar idag. just nu har jag en fisk&räk gratäng inne i ugnen som jag sen ska avnjuta (helt själv) framför tv:n innan nästa tvätt ska hängas upp, pust!

Men jag fick mig iallafall en välbehövd sovmorgon, gick upp vid halv elva och började då göra mig i ordning för att gå ner till skolan och hämta hemläxan. Härligt väder ute och jag njöt av varje steg. Om inte klockan hade runnit iväg så mycket (pågrund av att jag fick vänta på att Kerstin skulle äta så jag kunde få min läxa, och tror ni inte att hon tar sin livs längsta lunch just idag?) så hade jag gått ner en runda till skokällan för att checka in några skor, skulle behöva ett par vanliga sneakers typ och så ett par stövlar till. Men som sagt hann jag inte detta eftersom min tvättid började vid 14,00 och jag kunde inte missa en minut på den där tiden. Gick istället ner på stan och inhandlade lite underkläder (köpte typ inget av det på ullared) och spännen (som jag glömde köpa på ullared) och ett halsband. Gick även in på Willys där jag inhandlade paprika, ska försöka mig på Cärlins mat (paprika med köttfärs i) haha, ska äta det imorgon eller senare ikväll hade jag tänkt mig. Inhandlade även tvättoch-sköljmedel, för jag var inte säker på om vi hade det hemma, tur att jag handlade det :)

Mattias ska iväg nu efter skolan och hjälpa John att sätta in sin bas och sitt slutsteg (heter det ens så) så han kommer inte komma hem på flera timmar och runt sex tiden ska jag fara till Linnea för att avnjuta(?!) ett träningspass samt att plugga litegranna.

Nehe, nu är nog min gratäng färdig. Vi hööres.

p.s imorgon ska vi pröva ut studentmössor!!!! :D:D:D d.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0