Woow

Nu har vi flyttat och vi har redan fått internet, bra service (: dessutom är det de snabbaste vilket märks en aning, haha. Vi har inte direkt kommit iordning, det är bara köket som är i stort sett klart, dock är det lite småplock och lite inhandling så är det klart där inne.
Sovrummet är långt ifrån klart, gardiner ska hängas upp, kläder ska hängas upp (har köpt fler galgar idag så det blir nog snart), ställa lite saker i fönstert, hitta en lämplig taklampa & ett sängbord.
Vardagsrummet, puuh det är hur mycket som helst, hyllor ska upp, gardiner ska upp, tavlor, packa upp alla kartonger (står 6 st och har ingen aning om vart jag ska packa upp det).
Den andra lägenheten är inte riktigt urpackad än, har två bord och en bokhylla kvar, sen är det lite småplock, typ kaffebryggare, vattenkokare och sånt där.
Men det går nog snabbt att fixa det om man bara tar tag i det, eller hur? :)

Idag hände en ganska rolig grej, fast jag blev på riktigt dåligt humör och surade hela tiden.
Vi åkte in till Ikea för att inhandla diverse lampor, besticklåda, papperskorg och lite smågrejer. När vi hämtat vagn säger mattias att han vill ha en korv innan vi går in, jag gräver i min väska, men jag har glömt min plånbok hemma i Nybro, därav blev jag skit sur och ville inte alls gå runt på Ikea. Men Mattias hade lite pengar på kortet, så vi inhandlade iallafall en lampa till hallen, en papperskorg, besticklåda, galgar och så.
När vi kom till nybro åkte vi och hämta min plånbok och sen åkte vi till djurkompaniet och köpte en kattlåda med lock, så Gunvlad inte skvätter sand över hela golvet, vilket han tycker är askalas.

Idag har även Isa steriliserats, trodde hon skulle vara hel hängig och jätte trött efter ingreppet, men icke, hon är pigg och glad och äter bättre än förut, det var nog ett bra val att sterilisera henne. Dock försvann mina pengar där, men jag är nöjd ändå!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen, ska faktiskt bli ganska skönt. :) har sovmorgon till tio som jag ska ta vara på. Ska bli skönt med lite extra sömn, det behövs verkligen.

Ikväll blir det Desperate housewifes som jag ska kura ner mig i soffan och kolla på.
Det är nog ett av världens bästa program. Vänner, Grey's anatomy & Desperat housewifes - me love!

Nehe, ska koka en kopp te och sen fixa ordning sovrummet mer lite gardiner och hänga in kläder.

hejsejs.

Mattias, jag älskar dig!!

Kommentarer
Postat av: fisk.

kuuuuul :) måste bjuda in mig på en fika nån dag då ju ;P

2007-11-06 @ 19:55:37
URL: http://wellyouknowme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0