29 November

Veckan är över.. och det känns verkligen super-härligt!
Veckan som har gått har bestått utav lite diverse saker, dock inte städning som jag har tjatat om så länge! ;)
Som sagt var det sista skoldagen idag, veckan slutar alltid med en superlång dag och man är verkligen helt slut efter torsdag. Visst jag vet att det är många som går till 15,50 flera gånger i veckan, men när vi har blivit så vana att sluta tidigt varje dag, känns torsdagar som en riktig utmaning.
Men denna torsdag har ändå varit helt okej, jag gillade faktiskt naturkunskapen idag, vi har börjat på ett nytt område, Astrologi, älskar det ämnet, tycker det är asintressant, så nu kommer det nästan vara roligt att gå till Nils-Haralds lektioner! :) Fick även reda på mitt prov idag, som jag tyckte gick asdåligt och inställt mig på det värsta, men jag fick godkänt och ganska långt över dessutom, så jag är mer än nöjd!
Engelskan idag bjöd på skratt och teater, vår pjäs var bäst! Faktiskt helt okej ändå. Slutade mycket tidigare än vanligt iallafall! :)

Imorgon är jag ledig och då ska jag verkligen ta tag i städandet och få iordning julsakerna & pyntet så det bli mys. Ska försöka packa upp det sista ur kartongerna så vi blir av med alla kartonger.
Ska även flytta på det gamla databordet också så det känns bra igen! :)
Försöka få upp ljusstakar, julstjärnor (jag vill ha fina, mina är bara fula), mina julkulor som ska hängas i fönstret, dukar ska fram, adventstakar ska fram. Jag älskar att pynta & jag älskar julen! MYS!
På eftermiddagen/Kvällen ska jag till Linnea, där vi först ska träna, sen ska vi äta lite gurka med dip och kolla på idol (i varje fall jag), så vi ska ha en liten myskväll, för jag tror att vi behöver det, men mest Linnea, ja du vet!

Nehe, om jag skulle ta och gå och lägga mig hos mig absolut bästa älskling, det vore ju inte helt fel. :)
Ha en trevlig kväll & en trevlig helg!

Btw, GRATTIS TILL JENNY SOM IDAG FYLLER 18!
& ett stort grattis till att du klarade uppskrivningen idag också!
YOU GO GIRL! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0