16 November 2007

Det har blivit ett hopp mellan inläggen, men detta beror på att mitt internet totalvägrat att fungera. Men nu är det fit for fight igen, vilket känns bra, man är ju nästintill hanikappad utan internet!
Iofs har jag inte tagit så stor skada av detta då det har varit bra program på tv, Desperate housewifes och dubbelavsnitt av grey's anatomy, men för min kära pojkvän har det varit värre, stackare! :)

Helgen är i fullgång och skolan denna vecka är över, skönt! Nationellt i svenska är klart och Naturkunskapsprovet är avklarat, dock gick det inte bra, men jag får hålla tummarna på att jag klämmer in 20 poäng som är gräns.
Annars har veckan gått ganska så fort, vilket är skönt!
Idag vaknade jag upp vid halv sju, då klockan ringde. Mattias & John skulle iväg til Sala för att hämta en lastbil till skolan, så han kommer inte hem förens senare ikväll.
Mamma och min lillebror kommer även ikväll, så det är ganska så fullspäckat.

Jag hade tänkt att ägna mig åt att städa idag och fixa iordning och greja, men innan jag skulle sätta igång så ringde Mirre och underade om hon kunde komma förbi medans hon väntade på sina föräldrar. Så hon kom förbi en stund, och när hon åkt var min städglöd bortblåst. Men när jag fick till den igen ringde Marianne och sa att de skulle komma förbi sen, så nu har jag städat lite iallafall. Men nu är jag trött igen. Puuh! Skulle behöva en tupplur.

Hittade en sida förut där man kan kolla upp IP-nummer, så nu vet jag ju exakt vem som är de där anonyma kommentarerna som dimper ner ibland och visst jag kan inte säga att jag är förvånad, men nu har man ju fått svart på vitt, det känns ju bra! Haha!

Nehe, om jag ska snoka vidare lite och sedan diska och sen äta lite lunch, vi får se vad som sker! (:

Ha en bra helg, för det ska jag ha!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad är det för adress till den sidan jenny?

2007-11-16 @ 17:28:42
URL: http://yohannna.blogg.se
Postat av: Johanna

Okey, ja gör det :)

2007-11-17 @ 16:54:32
URL: http://yohannna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0