do you remember the kiss under the moonlight?

Igår var en såndär kväll där ingenting blev som jag vill & efter läggdags ramlade tankarna fram och jag hade så mycket känslor inom mig, egentligen skulle jag skrivit ner allt, men försökte spika in de i huvudet.
Jag hatar att visa mig sårbar, därför blir det när det är tyst och mattias börjat andas tunga andetag, först då kryper allt på, tårarna rullar ner och kudden är alldels dyblöt.
Varför nu detta?
- jag har inget bra svar, men ibland måste man släppa fram känslor och tårar, bara för att överleva.
Trots att jag vet att Mattias skulle lyssna och låta mig få ur mig allt, så vill jag inte visa mig så sårbar, gråta utan en egentlig anledning.
Somnade iallafall runt halv ett tiden insvept i mattias famn.

Dagen i ära har bestått utav, historia, psykolgi, Mäsk (elsäkerhet) där Helen tyvärr vann MEN JAG KOM TVÅA :) Även om den lektionen var hyffsat seg så var den ganska roliga med både Linnea & Helen i spetsen.
Skulle senare egentligen ha Engelska, men eftersom vi håller på med ett arbete (där jag skriver om Adam brody & detta ska jag hålla ett fördrag om på 4-3 minuter utan papper inför "klassen" på engelska, ah jag kommer döö) så bad jag min kära lärare Lina att få jobba hemma istället. Vilket hon gick med på, så jag och linnea stack iväg till Stationen för att hämta hennes cykel och jag skulle hämta ut mina biljetter.
Sedan handlade jag mat och det blev kebab, men efter jag kommit hem så kom jag på att vi åt kebabrulle&batman igår, men så får det bli iallafall ;)

Imorgon ska jag inte till skolan, första lektionen (medicinsk grundkurs) är frivillig om man vill gå på & efter det har jag matte, och däri har jag prov, vilket jag inte förstår ett jota av, så det känns inte så någon idé att åka till skolan i 5 minuter och sen hem? Så jag struntar i det.

Så jag ska plugga lite istället hemma, på tidsmaskinen och omvårdnaden innan det bär av till Växjö där jag ska spendera kvällen och natten, vilket kommer bli störtkul. Ut med mina absoluta favoriter och bara umgås och dricka och DANSA! och jag längtar så otroliiigt mycket.

Även på Lördag blir det utgång, då jag ska till Sandra, Björn Rosenström, med Linnea, Helen & Jenny. Detta kommer också blir helt underbart kul & jag längtar!
Även ska Cärlin & Anton ut, så även lördagen kommer bli toppen! :)
Ska försöka få ur Helen & Jenny massa smaskiga detaljer (jag vet ju redan allt om Linnea;)

nehe, nu ska jag göra något annat.

..jänny..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0