5 December

Åh snacka om att jag är helt slut, efter en heldag i växjö är man inte helt pigg när man kommer hem.
Dessutom är mina fötter svullna och jag har fått sånna där sköna blåsor under fötterna, det är lagom skönt!
Skulle tagit ett par andra skor, men trodde inte det skulle vara så farlig, men tydligen, stackars mina små fötter. Jag tycker synd om mig själv!
Dock har växjötrippen varit mycket trevlig, först började vi med en seg visit på en gammalt psyksjukhus, okej det var intressant att se alla gamla saker och hur det behandlade människor med sjukdomar som scizofreni m.m, men man trodde ju att det hjälpte, men nu i efterhand är det ju helt sjukt att låsa in folk i ett skåp och låta en vattendroppa falla ner i huvudet på samma ställe i flera timmar, eller slänga ner en människa i en "kistsäng", det var obehagligt att se som sagt.
Efter besöket gick vi och åt på en kinaresturand, samma som vi åt på förra gången.
Nu lär vi ju iallafall bli ihågkomna, förra gången så hörde man linnea säga ganska högt "JAG BAJSAR", idag fick Helen ta hjälp av personal för att få upp sin jacka, haha! :)
Efter den utsökta måltiden begav jag mig för att träffa Rebecca och Julia!

Vi gick många vändor på stan och jag handlade en julklapp till Hugo.
Tittade inte på så mycket julklappar, men det får gå ändå!
Åkte hem med tåger vid 15,44 och höll rent utav att dö av värmeslag.

Förresten, när jag kom hem och tog av mig mina strumpbyxor hittade jag en 2 cm  lång speta som jag hade i låret, haha. Kände att jag fick en speta innan vi satte oss på tåget in till växjö, men kände den aldrig mer sen, trodde inte den fastnde riktigt, men jo det gjorde den, gjorde så jäkla ont och så jävla stor. Ahh! :)

Som sagt är jag helt slut och skulle lägg kunna somna nu på stört.
Ska iallafall försöka hålla mig uppe ett tag till, ska snart hoppa in i duschen och skölja av kroppen och sen göra mig en kopp te och lite mackor. Sen blir det en tidig kväll (jag sa ju likadant igår, somnade vid 01,00).
IKVÄLL MÅSTE DET BLI TIDIGT, ANNARS KOMMER JAG ALDRIG KLARA MORGONDAGEN!!

aja, godkväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0