4 December

har precis knaprat i mig lite bacon & ägg, ja verkligen knaprat i mig det.
Baconen ska tillagas så länge att de verkligen är krispiga och knapriga, jag tror inte jag kan få nog av bacon, det är något så fruktansvärt gott. Mums!
Eftersom jag inte åt någon lunch i skolan fick jag som sagt tillaga mig lite här hemma, inte mig emot! :)
Funderar på om jag ska ta mig en liten powernap, är helt slut, och i morse.. ja det ska vi inte ens tala om, det räcker med att säga att jag gick upp vid kvar över åtta, när vi började fem över halv, snacka om slut!

Skolan flöt på ganska lungt, vi var 5 pers, varav vi var 3 när vi slutade.
Gick igenom smärta och lite vad vi ska läsa på inför provet nästa vecka, dessutom kollade vi in två avsnitt av kanditaterna, en mycket bra program om jag får säga det själv.
Inte för gammalt och man förstod innebörden av att plugga vidare till läkare, ruskigt jobbigt, men nog fan är det kul! :)
Slutade iallafall vid tolv tiden vilket är skönt, så ska försöka gå iordning mitt författaroträtt, läsa igenom sjukvården / Naturkunskapen och läsa min bok på svenskan (snacka om världens tråkigaste bok).
Troligtvis lär jag inte göra allt detta om jag känner mig rätt.

När jag kom hem hann jag med lite körskolefaser på datorn, har ju distanstest så jag kan sitta här hemma och köra. Gick bra på B fasen idag, men för att klara faserna på distanstesten är det 52 tror jag? men på körskolan är det typ 57 eller något, är inte riktigt säker. Men det går framåt, har ju beställt uppskrivningstid också, så nu har jag en tid, då allt ska vara inne i mitt huvud och jag ska verkligen klara det.
Tiden är inte än på ett tag, bättre att ta det i sin egna takt och känna att man inte behöver stressa så jätte mycket med det. Men det kommer nog gå bra, tror jag! :)

nehe, den där powernapen lät inte så fel, ska försöka sova en stund innan Mattias kommer hem.
För när han kommit hem lär det inte blir något sovande, för då är det mycket som händer! Haha, eller inte!

Hejdå / J.Viklund

P.s 1 år & 2 månader idag! :) D.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0