3 December

Brr, vilket ruggigt väder det är, sitter här med en filt och fryser ändå.
Funderar på att krypa upp i soffan och tända massa ljus och dricka en kopp te eller chocklad. Låter frestande.
Har varit i kalmar hela dagen och shoppat lite på ikea, inte så jätte mycket, men lite små saker som en lampa till sovrummet, dörrmatta och lite julklappar.
Köpte även en julklapp till Mattias, så nu har hans julklappar klara (hoppas bara den jag beställde över internet kommer snart).
Sen har vi julklappen till Marianne klar också, så nu är det bara alla andra kvar, haha!

Idag har vi planerat min inflyttningsmiddag/fest som ska gå i stapeln den 15 December, med knytkalas med de bästa tjejerna, där det ska dukas upp till julbord och julmys, därefter får folk droppa in lite som de vill och det blir fest, längtar verkligen och tror på en toppenkväll! :D
Den 14:onde är det först rugby, som vi kommer äga på (haha eller inte), efter det ska vi hem hit och bakar lussekatter & pepparkakor som vi kan ha till vårt lilla julbord, kommer bli mys.
Ska ladda hem lite julmusik, så det kommer bli grejt. Längtar verkligen! :D

Väntar på att mattias ska komma hem, han är hos John och hjälper honom med att bygga ihop Ikea-möbler (vilket inte är det lättaste ibland). Hoppas på att vi ska mysa lite ikväll, kolla på någon film och bara vara! :D
Ska även prata igenom våran ekonomi lite så vi vet hur det kommer ligga till varje månad så vi klarar oss.
Bra att jag kom på det, ska skicka iväg lite ansökningar om jobb nu, så man kan extraknäcka lite och få in en extra inkomst, vore toppen!

Så tack för  mig.

Kommentarer
Postat av: Louise

jasså, så de kan bli..men så kan de ju faktiskt vara ibland..att man får fel första intryck av folk :P tur att du valde rätt sen till slut då =)
KRAM

2007-12-03 @ 20:29:05
URL: http://louise1.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0