23 December

och så är det dan före dopparedan, men julkänslan har inte kommit än, tråkigt!
Hoppas den kommer senare ikväll då vi ska sitta och spela bingolotto på uppesittarkvällen och mumsa i oss pepparkakor och annat juligt. Dessutom ska vi öppna varsin julklapp, så vi får hoppas att det kommer lite julkänsla då.

Har förövrigt tvättat idag, skönt att ha det tvättat nu så man kan bestämma sig vad man kan ha på sig imorgon, vilket jag absolut inte har någon aning om, jag har inga kläder som passar för julafton typ. Men vi får se, något måste man ju sätta på sig iallafall.

har även idag försökt mixtra med min bloggdesign, men jag blir skogstokig snart det blir inte som jag vill.
Så nu har jag bett om experthjälp, vi får se om hon kan göra något åt det, vi får väl hoppas! :)
Hur mycket jag än försöker att ordna med designen så blir det inte bra och jag har inget tålamod till sånt. Så vi får se hur det blir iallafall! :)

Imorgon är det som sagt julafton och vi ska börja våran julaftonmorgon med mys och frukost som ska bestå utav gröt, dock har vi ju ingen riktigt skinka här så vi får äta vanliga smörgåsar om jag inte typ tillagar lite scones, har varit frutansvärt sugen på det ett bra tag, men aldrig riktigt orkar göra det. Vi får se imorgon.
Ska iallafall bli en mysig jul som ska tillbringas med min absoluta favorit, myys! :D

Jag blev jätte ledsen förut när jag kom in i sovrummet och såg att någon katt hade rivit ner den fina blomman jag fått av min farmor, all jord låg på golvet och blommorna var sönder, fan vad ledsen jag blev.
Och det är så retfullt att man inte vet vem det är (trots att man har sina misstankar), så vi sa att det blir inga julklappar till någon tills någon berättar vem det är ;) haha!
Ne, skämt och sido, jag blev iallafall ledsen, för den var så fin!

Men nu ska jag krypa upp hos mattias och mysa lite såhär i juletiderna.
Det är ju mörkt ute då det är nog dags att tända alla ljus :)

Godjul på er! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0