21 December!

Nu är det äntligen jullov och jag ska verkligen njuta och sova länge och bara ha det skönt!
Efter skolan idag åkte jag och Linnea in till Kalmar för att inhandla det sista julklapparna (dock alla julklappar för Linnea). Vi snurrade runt ganska länge för att hitta en parkeringsplats och när vi väl gjort det så var det långt att gå och det var askallt. Men det gick.
Hittade min present till min far, får hoppas att det blir bra. Skulle köpt något till mattias mormor också, men det blev inget med det! Var tvungen att rusa hem eftersom min farmor ringt och frågat om jag & Mattias kunde komma till fröseke för att byta julklappar eftersom hon hade både Hugo & Wilma ikväll.
Vi åkte dit och träffade de, mysigt! Wilma har blivit så stor och är så himla söt.
Dessutom kan var nu verkligen tänka mig Mattias som pappa till mina barn, iihh :)
Jag hade gärna velat ta hem Wilma men det gick ju tyvärr inte. Jag blir alltid så sugen på att skaffa en egen när jag har träffat henne ;) men det får vi nog ta och vänta med :)

Ikväll är jag ensam, Mattias ska festa lite lätt och jag är inte alls sugen på det. Stannar hellre hemma och myser med mig själv :)
Ska kolla lite film, försöka mig på att bränna ut en film, haha vi får väl se hur det går.
Sen ska jag försöka komma i säng tidigt, eftersom jag förmodligen måste vara vid Statiol tidigt imorgon och jag lär ju få gå dit eftersom Mattias har bilen hos John nu. Men det blir skönt med en morgonpromenad! :)

Nehe, ska försöka mig på att bränna ut den där filmen nu! Hejdå! :)

Förresten, ett stort Grattis till Ida & Marcus som inatt fick sin lilla bebis, en flicka! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0