11 December

En väldigt kort dag i skolan idag, fick gå hem runt halv tio tiden redan. Förvisso var det skönt, men jag kände inte direkt någon längtan till att komma hem, för väl hemma väntades det plugg & lite städ.
Gjorde iallafall provet på sjukvården idag, gick bra, förhoppningsvis.. Visst det var lite krångligt med dessa latinska ord, men det gick nog ändå. Jag hoppas på ett godkänt iallafall! :)
Gick iallafall hem och satte igång med en grej i sjukvården som jag ligger efter med, skallskador.
Har lyssnat igenom skivan och antecknad, puh vad jobbigt, fast ändå intressant, jag log varje gång en bild på Stefan kom fram, för då såg man att man faktiskt kan gå vidare efter en hjärnskada.
Men iallafall, har suttit med skivan tills nu, så har lyssnat och antecknat i 2 timmar, så nu är det finslipning och svar på frågorna som gäller, sen är det klart. Skönt!
Ska även göra ett prov på onsdag på sjukvården, så har jag inget efter mig där, skönt!

Idag fick vi reda på praktikplatserna, 3 på kirurgen, 2 på intaget & 1 på akuten.
Egentligen spelar det ingen större roll vart jag kommer, kommer bli intressant på vilken som.
Men om man skulle nummerordna de, så skulle jag vilja vara på Akuten i första hand, på intaget i andra hand, och kirurgen i trejde hand. Akuten skulle jag helst vilja vara på, verkar jätte roligt! :) Faktikst! :D
Hoppas att det blir så att ingen annan vill vara där (haha säkert liksom) vi lär ju lotta, då hoppas jag på min vanliga tur i lottning och få akuten (haha).

Idag är det inte så mycket som händer för övrigt, ska ut och träna senare i eftermiddag / kväll, antigen lite spring eller en rask promenad, får se hur jag känner det senare ikväll. Man kan ju dela upp det? :)
Ska även hinna med att göra ett par faser och plugga körskola, har körlektion imorgon, då ska vi köra landsväg.
Ska även försöka få lite bättre och tätare tider, så jag kan komma igång mer med körningen eftersom jag har beställt uppskrivning, så om jag klarar den inte har så mycket kvar på körningen. Vore skönt!

Nehe, om jag ska stoppa i mig något att äta, är lite småhungrig, men har sån dålig fantasi på vad man ska äta.
Till middag blir det iallafall mattias utsökta korvstroganoff, mums! :D

Nehe, plugg & mat dags nu!

Puss&kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0