Ser inte killar?

Jag slutar tidigt nästan varje dag känns det som. :) Idag började vi med en sovmorgon, mycket skönt. Sedan höll vi på med projektarbetet i någon timme, vårt projektarbete är bra & jag längtar tills vi får se resultat. Wiie.

Nu är jag som sagt hemma igen och när jag tittar över axeln så suckar jag djupt, en storstädning behövs, verkligen! Och eftersom jag har slutat och inte har något annat för mig så får jag väl ta tag i det, frågan är bara vart jag ska ställa allt, jag menar datorerna vill jag ju inte slänga upp på vinden och mattias gamla skärm står mitt p golvet utan att göra någon nytta, det ligger någon kartong där och någon där. Och köket vill jag inte ens prata om. Suck, jag hatar när det blir så här, och jag undrar om det bara är jag som ser att det är stökigt? Ser inte killar sånt? eller så bryr han sig inte, för han vet att jag snart kommer att få panik och städa. Suck.
aja, man får väl göra det iallafall, för jag kan inte lägga mig och försöka lata mig, nej inte i denna röran, och då kommer det heller aldrig bli något gjort, så det är bara att ta fram städgeniet i mig och börja. PUST!

Senare ikväll blir det en tripp in till travet för att spendera en kväll med bingo, det kan vara rätt härligt att göra något, när det ändå är så fint väder. ja det blir nog jätte bra :) Men vi får hoppas att JAG vinner denna gången då. :)

Nehe, som sagt nu ska jag sätta på lite bra musik och sen börja städa, men vart börjar man i denna röra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0